Rat ruža 115. i 116. epizoda!Džihan saznaje da mu Gulfem nije sestra!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 115. i 116. epizoda!Džihan saznaje da mu Gulfem nije sestra!

By  | 

Rat ruža 115. i 116. epizoda!Džihan saznaje da mu Gulfem nije sestra!
Gulfem je razočarana i dobija napad panike.Uz terapiju se brzo povrati, te čestita Gulru.Tibet je zabrinut za Gulfem, te pokuša da razgovara sa njom.Ona je ljuta na njega jer smatra da je to uradio kako bih je ponizio.Tibet je pita da li to radi jer je usamnjena, da li sada kada zna da joj je Gulru sestra mrzi je još više.

Sevgi se sve više zaljubljuje u Džihana, te ga u jednom trenutku i poljubi.Džihan je zbunjen i počinje sve više da misli o Sevgi.

U razgovoru sa Gulfem, Džihan govori navodno o svom prijatelju koji voli devojku, ali ima jedna o kojoj sve češće misli.Ona mu govori da je njegov prijatelj zbunjen i da ne može voleti dve žene u isto vreme.Džihan se složi i razmišlja da ne sme da povredjuje svoju voljenu.Sa druge strane, Gulfem čuje Sevgin razgovor preko telefona, gde govori da je zaljubljena u Džihana, te složi sve kockice.

Džihan sasvim slučajno, u sestrinoj sobi nalazi Dnk test i shvata da mu Gulfem nije sestra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *