Rat ruža 117. i 118. epizoda!Gulru počinje da se sveti Omeru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 117. i 118. epizoda!Gulru počinje da se sveti Omeru!

By  | 

Rat ruža 117. i 118. epizoda!Gulru počinje da se sveti Omeru!
Tibet i Gulru su na aukcijiza dobrotvorne svrhe.Aukciji se pridružuju Omer i Gulfem. Gulrina haljina se prodaje za neverovatnih 200. 000 dolara, te organizator poziva dizajnerku i donatora na binu.Gulru je šokirana kad vidi Omera, a Gulfem se smeje.Gulru u svojoj pobedi oseti poraz.

Sevgi vidi da je Džihan emotivno loše, te mu prilazi i kaže da će pozvati bolnicu kako bih munašli novu medicinsku sestru, jer su doktori i njegova sestra bili za to da medicinsko osoblje bude uz njega nakon godinu dana od operacije.Džihan joj kaže da mu je potrebna njena podrška, te se ona složi da ostane.

Gulru ne može da se skoncentriše na dizajnerske radove, te kaže Tibetu da joj Omer blokira njenu ruku i njenu maštu.Gulru govori Tibetu da će mu uraditi isto što i on njoj-osvetiće mu se.Gulru i Omer se ponovo sreću, te mu se ona smeje i zagrli ga.Omer naseda na njenu igru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *