Rat ruža 107. i 108.epizoda! Gulru prokrvari!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 107. i 108.epizoda! Gulru prokrvari!

By  | 

Rat ruža 107. i 108.epizoda! Gulru prokrvari!
Džahide umire, te je sahrana u toku.Omer nakon sahrane razgovara Sa Gulfem, svesan da je ona njegovoj majci rekla za bebu.On govori Gulfem da je obećao majci i da će Gulru oduzeti bebu ukoliko je njegova.

Čitanje testamenta je u toku.Pomer dobija svoj deo bogatstvo, a Ševket svoj uz uslov da bogatsrvo budde kontrolisano od njegove žene Mebrure.Omer tuži Gulru i želi da se uradi test očinstva. Gulru pokušava da pobegne u inostranstvo, ali Omer i Džihan za to saznaju.Džihan i Gulru se vraćaju u vilu.Gulru traži od njega da se njena porodica useli u staru kuću za poslugu u sklopu kuće, kao njihovi gosti.

Gulfem je besna kad sazna da su Gulrini ponovo na njenom posedu.Kasnije, Džihan odlazi sa Sevgi i Mertom da traže prostor za teretanu , jer će biti partneri.Omer dolazi sa edvokatom kod Gulru koja je sa Gulfem u vili, da traži prava nad svojom bebom.Gulru je napeta i počne da krvari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site