Rat ruža 2. epizoda! Gulfem pokuša da zavede Omera!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 2. epizoda! Gulfem pokuša da zavede Omera!

By  | 

Tokom sedmog meseca,dokle napuštaju kuću, Gulrenina sestra dobija bolove i odvoze je u bolnicu.Ona je već imala jedan pobačaj.Čiček postaje Omerova sekretarica na poslu.Gulru se sprema za odlazaka za dodelu diplome, te se javlja Džihanu.Džihan joj poklanja ogrlicu od Gulfem jer nije mogao da izadje da joj kupi neku.

Mert odlazi na svečanost povodom dodela diploma zajedno sa Gulru.Tamo se muškarci šale na njegov račun jer je završio samo srednju školu, te on jednog pretuče.Njih dvoje se posvadjaju, te se Gulru uplakana vraća kući.
Gulru odlazi krišom u Gulfeminu sobu kako bi vratila ogrlicu koju joj je Džihan poklonio.Gulfem dolazi u sobi sa Omerom i pokuša da ga zavede.Gulfem i Omer se ljube.Gulru ih gleda naslonjena, te nešto padne, a njih dvoje se trgnu.Da li će Gulru u Gulfeminim i Omerovim očima biti samo lopov?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site