Rat ruža 79. i 80. epizoda! Džihan je spreman da čeka Gulrinu ljubav!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 79. i 80. epizoda! Džihan je spreman da čeka Gulrinu ljubav!

By  | 

Džihan je spreman da čeka Gulrinu ljubav!

Nakon što Džihan poljubi Gulru pred svima, Gulru se osmehuje i glumi sreću.Ona kasnije govori Omeru da je Džihan čuo njihov razgovor i da je zato poljubio pred svima.Omer deluje nezainteresovana i kaže joj da je njen muž, njen problem.Omer kasnije pun besa poljubi Gulfem, a zatim se zbog toga pokaje.

Gulru je napeta i smatra da će Džihan tražiti da budu intimni.Ipak, Džihan joj kaže da zna da ona voli još uvek Omera i da oseća bol, kao što on oseća bol jer voli nju ( veoma dirljiva scena ).On joj govoroi da će se boriti za nju, ali i ona mora da se potrudi.

Džihan sa sestrom odlazi na grob svojih roditelja,ali je ljut na oca ( što je prevario njegovu majku ) i tamo doživi nervni slom.Omer želi da zna šta Onur ima protiv njega, ali Onur odlaže taj razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *