Rat ruza 97 epiozoda sa prevodom

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 97. i 98.epizoda! Džihan je živ! Gulru je trudna!

By  | 

Rat ruža 97. i 98.epizoda! Džihan je živ! Gulru je trudna!
Prošlo je 3 meseca.Gulru je trudna i nosi Omerovo dete.Džihan je živ.Gulfum je uz njega za vreme terapije.Džihan više ne muca.Doktor govori Gulfem da je on prebrodio hipoksički šok, ali je metak ostao u delu mozga koji ne mogu operisati, tako da ako pokušaju da ga izvade,Džihan će umreti.Doktor kaže da i to sa sobom nosi rizik, može živeti jedan sat ili jednu godinu….

Jondža se nadje sa Džihanom i govori mu da je Gulru trudna, ona misli da Gulru nosi Džihanovo dete.Džihan odlazi kod Gulru, moli je da mu se vrati, te joj kaže da želi i nju i njenu bebu.Gulru ga odbija, jer više ne želi da ga povredjuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gulru odluči da napusti Tursku.Džihan se seli u kuću u Gulrinom kraju i govori Gulru da će biti tu sve dok mu ona ne kaže da.Gulfem dodje i vidi Džihana kako grli Gulru.I Omer dolazi tu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *