Rishta Likhenge Hum Naya - 71. ep.- Ratan zamijeni Diyin kolač!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 71. ep.- Ratan zamijeni Diyin kolač!

By  | 

Diya pronalazi recept za Tiramisu kolač. Dokazaće da zna. Ratan grli šefa kuhinje i govori da je on Bog za njega, treba mu. Diya zaspi u kuhinji i kolač zagori. Vidi da je 3 sata po ponoci i odluči da neće odustati. Ratan pita šefa kuhinje da zamijeni Diyin kolač svojim. Nagovori ga i on se složi.
Diya uspije napraviti kolač. Ratan misli kako je spasio poniženja. Diya ostavi kolač u frižideru. Ratan hoda sa slušalicama i sudari se sa njom, ona padne na njega. Muzika svira. Ona ga slaže da je pila vodu u kuhinji. On je pita šta pravi sutra. Ona veli da je iznenađenje. Ratan misli kako je ona opuštena, a on se znoji zbog tog.
Ujutru, Diya se moli Bogu za pomoć. Ratan se krije ispod kreveta i nada da će otkriti šta pravi. Diya to otkrije u razgovoru sa CT. Ratan je šokiran. Kasnije, zove Diyu i ponudi pomoć, ona se zahvali. On misli kako ona ima ogroman ego, ali on neće rizikovati da jede ni on ni ostali njenu hranu. CT i Nitya vide Diyu kako se trudi. Vrijeme je za običaj. Ratan veli da je ubjeđen da će njen kolač biti ukusan. Diya ne želi da ga razočara. Šef donosi kolač, Diya misli kako to nije njen.
Najava: Bhuvan govori svima da je šef napravio tortu. CT je razočarana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site