Roop: Mard Ka Naya Swaroop 115. ep.,Ranvir preti Kandjali i Rupesu!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 115. ep.,Ranvir preti Kandjali i Rupesu!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 115. ep.,Ranvir preti Kandjali i Rupesu!
Rup se izvine Ranviru i ode.Išika pokuša da objasni Ranviru da ništa loše nije učinila.Šamšir pokuša da smiri situaciju i kaže da venčanje treba mirno da prodje.

Rupesh i Kandjal čuju Ranvira kako govori Dhawalu šta je sve učinio da bi dobio Išiku, kako je glumio dobrog mladića,kako je slikao Rupa i Išiku, kako je pravio lažni rodjendan i lepio postere ispred njene kuće….On govori da je pobedio, uzeo je Rupu ljubav.Njegova tvrdoglavost je pobedila.Kandjal krivi sebe što je ubedila Išiku da pristane na brak sa Ranvirom.Rupes zove Rup i kaže mu da hitno dodje.Rup dolazi, ali mu Rupes govori da ima insekte u aražmanima za cvece i da su ga zato zvali.

Prikazan je flešbek.Ranvir sa puškonm preti Rupesu i Kandjal.On im pokazuje video na kom neko drži uperen pištolj u Išiku dok ona spava..On im preti.Govori da je on stvarno loš dečak, ali njegov čovek neće učiniti ništa Išiki,ako za ono što znaju oni niko više ne zna.Kraj flešbeka.
Ranvir nastavlja da preti Išikinim roditeljima kćerkinim životom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site