Roop: Mard Ka Naya Swaroop 94. ep.Ranvir impresionira Išiku!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 94. ep.Ranvir impresionira Išiku!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 94. ep.Ranvir impresionira Išiku!
Rup je slomljen i tužan.Palak pokuša da ga uteši.Rup joj kaže da ne može da ga razume ni ona, ni bilo ko, može samo da ga razume onaj ko uzalud voli.Palak su oči pune suza.Hardik kaže da će urazumeti Rupa, zna da je on sad povredjen, ali ona plače.Palak ga moli da mu ništa ne govori, da ako je Rupovo sreća u Išiki, ona će mu pomoći.

Policajac slika Ranvira i Išiku sa decom.Palak savetuje Rupa da napiše pismo Išiki, te mu kaže da su on i Išika stvoreni jedno za drugog.Išika govori Ranviru da želi da se uda i osnuje porodicu kad bude nezavisna.Ranvir je pita šta očekuje od životnog partnera.Išika ga pita da li to flertuje sa njom.Ranvir se izvine i kaže da pita uopšteno.Išika mu govori.

Išika pita Ranvira kakve devojke on voli.Ranvir kaže da voli smele i jednostavne, ali to ne znači da flertuje sa njom.Išika se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site