Roop: Mard Ka Naya Swaroop 21. ep.! Šasmšer dobija medalju!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 21. ep.! Šasmšer dobija medalju!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 21. ep.! Šasmšer dobija medalju!

Šamšer se složi da Rup nastavio da ide u staru školu jer je bio hraBAR.Kasnije, on pokazuje Ranviru članak u novinama o hrabrosti njega i njegovog sina.Ba govori Šamšeru da Kamla ne može ići na prijem jer je boli glava.Rup kaže da će ići.

Ba i Ranvir se sudaare.Ba mu traži ulje i češalj, ali on odbija i kaže joj da traži od devojčica.Ba je uznemirena.Himani kaže da će joj ona doneti.Šampšer dolazi na prijem i vidi i Kamlu tu.Šamšer dobija medalju.Kamla se smeje.Policijski inspektor pita Rupa da kaže nekoliko reči o svom ocu.Rup dolazi.Rup govori da mu je otac hrabar čovek i da ga nikad nije video da se nečeg boji.On govori da je i njegova mama hrabra, radi i čuva decu i nikad nije umorna, tako da je za njega i ona heroj kao njegov tata.Šamšer se oseća uvredjenim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete:Šamšer misli da će Rup postati inspektor kao i on.On odvodi Rupa u policijsku stanicu i traži od njega da tuče ljude štapom.Rup je uplašen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site