Roop: Mard Ka Naya Swaroop 88. ep.Palak gurne Išiku u reku!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 88. ep.Palak gurne Išiku u reku!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 88. ep.Palak gurne Išiku u reku!( 25.10.2018.)
Rup i Išika plešu.Rup želi da joj prizna svoja osećanja, ali ih neko zove na večeru.Sendi zove Ranvia i govori mu da Išika i Rup plešu.Ranvir kaže da on dolazi.Kindjal je ubedjena da je Ranvir otišao da upropasti Rupov plan, dok je Ba zabrinuta za njga.

Rup ubedjuje Palak da izadje iz sobe.Rup, Hardik i Palak odlaze pored reke.Rup govori Palak da nije krenula sa njima propustila bih sve.Hadik primeti da je voda duboka.Rup gleda u Išiku.Palak je ljuta.
Kindjal zove Rupa i obaveštava ga da je Ranvir sigurno otišao kod njih, te ga pita da li je zaprosio Išiku.Veza se prekine.Palak prilazi Išiki koja pokušava da pozove oca.Rup je zabrinut za Išiku i traži je.Palak gura Išiku i ona upada u reku.Išika doziva pomoć.Palak razmišlja da je ne zanima da li će umreti, samo neka ode od Rupa.Išikine prijateljice vide Išiku kako se davi i viču za pomoć.Rup trčeći dolazi.

Gledaćete:Rup skače u reku da spasi Išiku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site