Salim Anarkali – 15. epizoda – Salim izjavi ljubav Anarkali!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 15. epizoda – Salim izjavi ljubav Anarkali!

By  | 


Salim Anarkali – 15. epizoda – Salim izjavi ljubav Anarkali!
Salim se priseti kako je ošamario Anarkali, ali i svih njihovih zajedničkih trenutaka. Shvati da se zaljubio u nju i to saznanje ga silno razveseli. Toliko, da bez reči zagrli Mahabata. Potom mu ipak prizna šta je shvatio. Mahabat se raduje zbog njega i obećava mu da će ga podržati bez obzira na sve. Ipak, povredio je Anar… Salim izjavi da je pogrešio, ali da će odmah to da ispravi. Mahabat ga pita kako će joj priznati osećanja.
Anmiđan sazna šta se desilo na proslavi. Priseti se i kako je Salim reagovao kad je Murad uhvatio Anar za ruku. Zapita se zašto on toliko brine za nju. Naredi joj da sazna da li ta služavka (Anarkali) smera nešto. Salim mora postati kralj Indije i niko ne sme da stane na put tome.
Salim sretne Anar. Ona pokuša da bez reči prođe pored njega, ali je on uhvati za ruku i povede sa sobom. Odvede je na terasu. Veče je. On u sebi pomisli kako ju je povredio. Ako je on razlog za njene suze, sad će biti razlog za njen osmeh. Anarkali u sebi razmišlja kako ju je princ prvo povredio, a sad je kao fin prema njoj. On joj pokaže svice i kaže kako su oni bili svedoci njihovog prvog susreta, a sada će biti svedoci i ovome što će sada reći. Samo nju vidi kad je pred njim, ali i onda kada nije. Zna li zašto? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site