Samo ti - 187. epizoda - Suhani se preseli s porodicom u drugi grad!

Indijske Serije

Samo ti – 187. epizoda – Suhani se preseli s porodicom u drugi grad!

By  | 

Suhani poručuje svojim ukućanima da spreme prtljag i da idu rano na spavanje kako bi zajedno u zoru mogli otići. Ranvir pomisli da je pozove putem telefona, ali ubrzo odustane. Mamta nije uspela oka sklopiti, prilazi Ranviru i nagovara ga da potpiše iskaz kojim bi se Suhani dozvolio premeštaj na drugu visokoobrazovnu ustanovu. Ranvir je posluša. Ujutru, Ranvir dolazi do Suhanine kuće i tom prilikom ga susetkinja obaveštava da su se Suhani i njena porodica preselili u drugi grad – nisu naveli ime grada. Ranvir se zabrine. Za to vreme, Suhani i njeni članovi porodice nalaze se u kombi vozilu. Suhani im ispriča kako je preko lekarskog veća dobila dozvolu za premeštaj na drugi fakultet medicine. Baka je pohvali i blagoslovi.

Naposletku, Suhani i njeni najmiliji se usele u novu kuću u mestu Rampuru. Suhani ukloni njihove stare SIM kartice i daje im svima nove telefonske brojeve. Ona im se izvinjava što ih je primorala da se presele, ali ih uverava da će postati izvrsna lekarka i da će sebi priuštiti još veću kuću nego onu ranije. U znak odobravanja, Rakeš trepne. Svi se skupe i zagrle, Rakeš ih posmatra s kreveta.
Tokom noći, Suhani zamišlja da je Ranvir stigao i zatražio oproštaj od nje i izjavljivao joj ljubav. Ona se probudi iz sna vrisnuvši. Baka je pita šta se dogodilo i uključuje svetlo.
Suhani je zatečena i bez reči, koji će odgovor dati?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kraj 187. epizode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site