Samo ti - 210. epizoda - Mamta traži od Ranvira da vrati Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 210. epizoda – Mamta traži od Ranvira da vrati Suhani!

By  | 

Samo ti – 210. epizoda – Mamta traži od Ranvira da vrati Suhani!

Mamta pita Suhani kako je mogla da ih ostavi svih ovih godina, ako je Ranvir za to odgovoran, zar je za to kriva i ona i ostala porodica? Ona je pizta da se vrati kući. Suhani odbija, kaže da ne može da oprosti Ranviru.Mamta kaže da je neće prisiljavati, ako su jedno za drugo Bog će ih ponovo spojiti. Kasnije, Mamta se vraća kući i govori porodici da se Suhani vratila.

Kući, Ranvir kaže majci da ne gleda Suhanine slike i da ne povredjuje time sebe. Mamta mu kaže da se njkih dvoje nisu zvanično razveli. Kaže mu da vrati Suhani kući i da će se ona tada brzo oporaviti. Ranvir odbija. Mamta ga prekori što mu je važniji ego od majčinog zdravlja.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ranvir vozi bolnički taksi i ostavlja vozača iza sebe. On se priseća Mamtine želje i pita Suhani zašto je izašla pred njegovom majkom? Govori joj da ona to svesno radi da bi se vratila u njegov život. Suhani ga pita kakve to gluposti govori! Nikad joj nije palo na pamet da to uradi. To je njegov plan. Oni dvoje upadaju u svađu i Ranvir greškom udara u motor. Neki nasilnici piju alkohol i prete mu. Suhani upozorava Ranvira, a on izlazi da ih upozori da piju alkohol nasred puta. Nasilnici ga napadaju i on tuče jednog od njih. Kaže da će ih lečiti nakon što ih povređuje. Jedan od muškaraca udari Ranvira u glavu štapom i Suhani doziva Ranvira zabrinuto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site