Samo ti - 216. epizoda - Aditja se izvini Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 216. epizoda – Aditja se izvini Suhani!

By  | 

Samo ti – 216. epizoda – Aditja se izvini Suhani!

Prevod: Maja 😃

Sav razdragan, Ranvir se vraća kući u pratnji trubača. On se nasmeje i podeli slatkiše svojim ukućanima, oni se ponadaju da je Suhani pristala da se vrati. Međutim, Ranvir im tada predočava: “Ovi slatkiši nisu u ime našeg ponovnog spajanja. Ako Suhani nije moja, neće biti ničija. Odbila je Aditju i donela odluku da se više neće udavati. Kuda god bude otišla, moje ime će biti deo njenog!”
On naređuje posluzi da raspodele poslastice svima budući da je veoma radostan.
S druge strane, Aditja prilazi Suhani koja mu se izvinjava što ga je povredila. Ipak, Aditja traži oproštaj od nje: “Oprosti mi što sam te doveo u takvu nezgodnu situaciju. Zaljubio sam se u tebe i jako sam se naljutio na Ranvira. Uprkos svemu, on je ogroman lekar i pripada uglednoj porodici. Izgleda da te mnogo voli!”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suhani ističe: “To nije njegova ljubav nego sujeta. Bude mu drago kada vidi druge ljude kako pate. Ne želim da mu se vratim!”
Aditja veli da je uočio bol u Ranvirovom agresivnom nastupu. Ponovo se izvinjava Suhani i zatim izlazi iz sobe, ispred zatiče njenu majku i baku. Dadi mu govori da je on važan deo njihove porodice, pokazuje mu porodičnu sliku i tvrdi da će Suhani jednog dana njega odabrati. Aditja će: “Trenutno, nas dvoje smo samo prijatelji. Ukoliko me Suhani odabere za svog životnog saputnika, biću najsrećniji muškarac na svetu. Neću da je prisiljavam, a nemojte ni vi. Svi ćemo joj biti oslonac!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site