Samo ti - 49. epizoda - Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

Indijske Serije

Samo ti – 49. epizoda – Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

By  | 

Samo ti – 49. epizoda – Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

Prevod: Maja 😃

Na proplanku, Suhani propituje Ranvira gde je nestao od jutra i zašto nije došao na sopstveno odlikovanje. Ranvir joj prilazi bliže i odgovara da je imao važan razlog, morao je da pripremi ovo. Suhani pita kakav je to razlog. Ranvir odgovara: “Ti. Ti si razlog!”
On zapali šibicu i baci je dole. Devangari pismom zapisano je Suhanino ime, a okolo prskaju vatrometi. Suhani i Ranvir stoje jedno pored drugog, ona posmatra zaprepašćeno. Na nebu je zapisano “SIRF TUM” (SAMO TI).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranvir joj se obraća nasmešeno: “Deka stalno priča da mi povremeno možemo reći neku glupost, međutim to je bolje nego da ćutimo iz straha. Danas ja tebi želim izreći svoja osećanja. I ovo se ne odnosi na Gospođu Odgovornost/Ms. Zimmedari, već za devojku koja je prvo bila moje zaduženje, potom tvrdoglavost i najzad postala moj život. Ti si moj povod za život, ti si ta za mene. Ti živiš za ispunjenje svog sna, a ti si moj san koji me nadahnjuje i pruža mi život. Iskazivanje ljubavi je drugačije u današnje doba. Neki se dopisuju, izlaze u provod, na sastanke. Ja sam stara škola – otkucaji mog srca se ubrzaju kad te ugledam, to je za mene ljubav. Za mene je ljubav kad ja ništa ne izgovorim, a ti me već razumeš. Potpuno mi odgovaraš, ti si moje ishodište, moj cilj i odredište. Suhani je u očima sveta samo ime devojke, a za mene je postala čitav život pre nego što sam postao svestan toga. Hteo sam da podelim svoja osećanja sa tobom. I koji je tvoj odgovor?”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site