Samo ti - 49. epizoda - Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 49. epizoda – Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

By  | 

Samo ti – 49. epizoda – Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

Prevod: Maja 😃

Na proplanku, Suhani propituje Ranvira gde je nestao od jutra i zašto nije došao na sopstveno odlikovanje. Ranvir joj prilazi bliže i odgovara da je imao važan razlog, morao je da pripremi ovo. Suhani pita kakav je to razlog. Ranvir odgovara: “Ti. Ti si razlog!”
On zapali šibicu i baci je dole. Devangari pismom zapisano je Suhanino ime, a okolo prskaju vatrometi. Suhani i Ranvir stoje jedno pored drugog, ona posmatra zaprepašćeno. Na nebu je zapisano “SIRF TUM” (SAMO TI).

Ranvir joj se obraća nasmešeno: “Deka stalno priča da mi povremeno možemo reći neku glupost, međutim to je bolje nego da ćutimo iz straha. Danas ja tebi želim izreći svoja osećanja. I ovo se ne odnosi na Gospođu Odgovornost/Ms. Zimmedari, već za devojku koja je prvo bila moje zaduženje, potom tvrdoglavost i najzad postala moj život. Ti si moj povod za život, ti si ta za mene. Ti živiš za ispunjenje svog sna, a ti si moj san koji me nadahnjuje i pruža mi život. Iskazivanje ljubavi je drugačije u današnje doba. Neki se dopisuju, izlaze u provod, na sastanke. Ja sam stara škola – otkucaji mog srca se ubrzaju kad te ugledam, to je za mene ljubav. Za mene je ljubav kad ja ništa ne izgovorim, a ti me već razumeš. Potpuno mi odgovaraš, ti si moje ishodište, moj cilj i odredište. Suhani je u očima sveta samo ime devojke, a za mene je postala čitav život pre nego što sam postao svestan toga. Hteo sam da podelim svoja osećanja sa tobom. I koji je tvoj odgovor?”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno