Samo ti -7. epizoda - Suhani je zapravo položila ispit!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti -7. epizoda – Suhani je zapravo položila ispit!

By  | 

Samo ti – 7. epizoda (23. 11. 2021.) – Suhani je zapravo položila ispit!

Prevod: Maja 🙂

Anš ugleda Ranvira i upropasti tortu. Savetuje Rokija da ode sa tortom da proslavi Ranvirov poraz. Rea je kod Suhani kući, donosi joj tortu. Zagrižena u svojim zastarelim načelima, Dadi promrmlja kako je Rea izrazito bogata a opet ima pocepanu (odrpanu) odeću. Rea objasni da je to moda, ona postavlja trendove. Dadi je opomene da je Suhanin otac Rakeš neće poštedeti ako je primeti. Rea veli da je već saznala da on neće doći kući do večeri. Potom poklanja Dadi ručni sat i govori da je to od njenog najdražeg glumca, nabavila ga je s aukcije. Suhani i Suda stižu kući. Rea i Išan počnu da se vesele. Suhani otrči u sobu uplakana. Rea pita Sudu šta se dogodilo. Ova odgovara da Suhani nije prošla prijemni ispit. Rea i Išan ne mogu da poveruju. Dadi izjavljuje da je znala da lekarsko zanimanje nije za nju.

Roki donosi tortu pred Ranvira i začikava ga: “Da li je slavlje povodom toga što si mi se izvinio ili što nisi izbačen s fakulteta ili je nešto treće posredi? Kako god, nevažno je. Možeš pojesti celu tortu!”
Ranvir razbije čašu o pod i pljusne tortu Rokiju u lice. Roki se smeje i podseća ga da mu se prvo učtivo obratio i zatražio oproštaj. Upita ga hoće li mu sada polizati tortu sa lica. Ranvir podigne drugu čašu i nagne se da njome udari Rokija po glavi, međutim Anš se umeša i zaustavlja ga. Anš mu kaže da se opusti i da se Rok i samo šalio. Ispituje ga koji je razlog njegove frustracije, ponudi se da mu pomogne. Ranvir upozorava Rokija da ga se drži podalje da mu ne bi polomio kosti. Zatim ode odatle sa društvom.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno