Šašank Vijas:"Bez mene će propasti Mala nevesta" - Turske-Serije.Net

Vesti

Šašank Vijas:”Bez mene će propasti Mala nevesta”

By  | 

Šašank Vijas:”Bez mene će propasti Mala nevesta”

Šašank Vijas je jedan od mnogobrojnih glumaca koji je napustio ovu dugogodišnju seriju.Prodiucenti u prvi mah nisu znali šta da rade, pa su u jednom trenutku čak planirali da ubiju Jagijev lik, ali su ipak shvatili da to nije najbolja ideja. Odlučili su da mu nadju zamenu i izbor je pao na glumca Šakti Anand.

Kako tabloidi u Indiji navode Šašank je producentima saopštio da napušta seriju zbog mizernog honorara, pa je s toga očekivao da će mu ponuditi više novca.Medjutim, budžet najviše zavisi od gledanosti, pa producenti nisu mogli da mu izadju u susret.

Izvor iz produkcije, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da su u projektu zamenili glavnu glumicu Patrišu Benerdži i da su se ljudi navikli na Toral Rasputru i pitao medije zašto onda ne bi zamenili Šašanka koji čak i nije glavni lik.

Medjutim, Šašank ima potpuno drugo mišljenje.On je sebe nakon odllaska Sidarta Šukle smatrao glavnim zavodnikom i navodio da gledateljke zbog njega i prate seriju. Smatra, da će se serija bez njega, uskoro privesti kraju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kako ovo “prepucavanje” izmedju Šašanka i produkcije neprestalno raste, jedan Indijski tabloid napisao je da je to bespotrebno i da su iznenadjeni Šašankovim ponašanjem jer se radnja serije sada kreće u drugom smeru i glavni likovi su deca.

Šta vi mislite da li je Šašank u pravu? Da li će njegov odlazak uticati na seriju ili sama radnja navodi producente da stave tačku na ovaj dugogodišnji projekat?

 

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *