Šerbet od brusnice – 34. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 34. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 34. epizoda

Primorana da se vrati u kuću Unalovih da bude sa svojom bebom, Doga je veoma ljuta i na Fatiha i na njegovu porodicu. Ona jeste ponovo sa svojom ćerkom, ali je otuđena od sopstvene porodice. Abdulah je taj koji će Fatiha dozvati pameti.
Ruzgar, koji se suprotstavlja Alev, pristaje da igra igru koju ona želi da igra.
Kada njihovi različiti načini života počnu da stvaraju probleme u njihovom braku, Umut pristaje da radi za Abdulaha na Nursemino insistiranje.
Kivildžim, koja predviđa da se neće slagati sa novim vlasnicima kada škola u kojoj radi promeni vlasnika, daje ostavku na posao. Ona je sada daleko od svoje ćerke i ostaje bez posla, ali biće Omerova najveća podrška kao i uvek.
Porodicu Unal očekuje loše iznenađenje na Ertugrulov poziv. Tamo se pojavi Ibrahim, muškarac za koga je Nursema bila udata i zbog kog je skočila s prozora, sa njegovom porodicom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *