Šerbet od brusnice - 30. epizoda - 2. sezona!

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 30. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Šerbet od brusnice – 30. epizoda – 2. sezona!

Omer je nakon nesreće stalbilnije od Kivildžim kojoj je stalo srce. Srećom, u vozilu hitne pomoći ne odustaju i uspevaju da je reanimiraju.
Svi su očajni zbog tužnih vesti da je muško dete preminulo, a posebno Doga koja se slomi kada čuje.
Fatih saznaje da ga je Ajlin sve za nećaka slagala i odlazi na njena vrata gde je zgrabi za vilicu i preti joj smrću ako ne ostavi na miru njega i njegovu porodicu.
Fatih se na očev nagovor izvinjava Mustafi. Međutim, nesuglasice se nastavljaju, Mustafa i Nilaj bi da napuste kuću, ali Abdulah moli Mustafu da se strpi.
Ubrzo, Mustafa i Nilaj odlaze u posetu Dogi, gde Nilaj pristaje da joj bude svedok na sudu u vezi Fatihove prevare.
Pošto Unalovi lude jer ne mogu videti malu Džemre (Fatihova i Dogina ćerkica), Omer odlazi sa Fatihom na vrata Doginog stana, ali se tamo Dogini obruše na Fatiha. Alev mu u jednom trenutku saopšti da će svedok biti Nilaj. Fatih je zgranut, a kod kuće dolazi do rasprave kada Nilaj ovo potvrdi.
Međutim, Fatih pusti preteću poruku Dogi, što toliko izbaci iz takta Kivildžim da odmah odlazi kod Unalovih. Fatih dobije šamarčinu od nje.
Iako su Umut i Nursema pronašli zajednički jezik, ona bi da doprinese oko troškova i na Alevinu ideju odlazi sa Umutom u galeriju. Misteriozni moćnik zvani Ertugrul kupi sve njene slike i još želi da je vidi u svojoj kancelariji. Nursema je na sedmom nebu.
Pošto Pembe kopka cela stvar sa Alev, ona odlazi da je potraži, ali je ne nalazi. Ubrzo odlazi kod Doge da vidi malog, ali joj ova govori da ubuduće više ne dolazi.
Na Kivildžimin nagovor, Omer je došao kod lekara da proveri zašto mu drhti ruka. Lekar mu govori da nažalost nema dobre vesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


EPIZODU POGLEDAJTE OVDE
SVE EPIZODE 
su OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *