Shakti 01.02.2017.,( 181. epizoda),Harman ljubi Somiji ruku!

Indijske Serije

Shakti 01.02.2017.,( 181. epizoda),Harman ljubi Somiji ruku!

By  | 

Kareena se vraća kući. Saya je pita gde je bila. Kareena odgovori da je bila sa vidi nekoga ko je rekao da se kinnar rodio u kući. Saya je ošamari. Kareena veli da je “ona” bila u pravu i uhvati je za ruku, pita je da je ne primorava da joj pokaže nepoštovanje. Saya je pita da se kloni Somije. Kareena joj preti da će je ukloniti sa svog puta, ako stane ispred Somije u nameri da je zaštiti. Doda da će je uništiti. Svi su šokirani.

Surbhi govori Harmanu da se osetila dobro kada je prepoznao ukus hrane koju je spremila Somija, doda da ga danas još više poštuje. Preeto ga je lagala, svesna istine njihovog odnosa. Pita ga da li mogu biti muž i žena, van sobe, a ispred ostalih. Barem mogu biti prijatelji zbog Preeto i Somije, kako bi one mogle mirno živeti. Harman je pita da li je ona zaista Somijina sestra. Surbhi potvrdi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman: “Somija je nevina i slatka, ali ti si pametna i lukava. Neću lagati ni Somiju, ni nikoga. Svi trebaju znati da je ovo venčanje lažno i pogrešno.”
Surbhi: “Rekla sam ovo da se Somija ne bi osećala loše.”
Harman je pita da ugasi svetlo i spava.
Chintu je izašao iz kuće napolje. Preeto ga pita šta radi. Chintu je nazove Preeto i pita da izvuče pticu odatle.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site