Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani

Indijske Serije

Shakti (313. (maha) ep.) 04.08.2017. – Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani!

By  | 

Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Ova epizoda startuje sa nekim čovekom, koji je zapravo vodič, i pokazuje turistima nešto. On im objašnjava, dok nam prikazuju Harmana kako sedi na nekoj klupi i posmatra ga. Harman dobija neku ideju, kada ga vidi. Saja se šeta ulicom i vidi Mahindera, kako razdragano pleše i srećan je jer nema više Somije u njihovim životima. Saja ga gleda ogorčeno i sa gađenjem. Mahinder je vidi i kaže da je mislila da joj je Somija ćerka, a evo kako je prošla sada. On grdi Saju i vređa je.

Saja mu odgovara: ,,Da. Ja smatram Taranu mojom ćerkom i uvek ću. A jednog dana, i ti ćeš da se ponosiš njome. Tog istog dana ćeš da se sećaš kakav si bio ranije i izvinjavaćeš joj se! Videćeš samo. Čekaj i videćeš.” Mahinder je gleda. Saja odlazi odatle.
U Bangkoku, Harman se udara. Nekoliko ljudi se okupi tu. Čovek mu kaže da je to zabranjeno ovde. Harman mu kaže da je njegova žena, Somija, nestala negde. Čovek ga pita da pođe sa njim i govori mu o razvijenosti prodaje ljudi, u Bangkoku. Tada nam prikazuju kako izgleda Bangkok. Harman odlazi sa tim čovek (vodičem) i oni pričaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *