Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani

Indijske Serije

Shakti (313. (maha) ep.) 04.08.2017. – Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani!

By  | 

Ipak, Tarana se ne slaže i negira uporno: ,,Ne, ne.. Neću da plešem ni da radim neki od tih prljavih poslova.. Neću!” Maharani je pita: ,,Dobro, onda idi i napij klijente/mušterije vinom. Ali nemoj više ni da razmišljaš o bekstvu odavde! Znači, šta si odlučila onda?” Maharani je hvata za ruku i pleše sa Taranom. Tarana se oseća jako nelagodno i preplašena je.
Noć je. U Indiji, Čintu zove Mahindera i kaže da mora da mu javi nešto veoma važno. On mu sve ispriča šta se desilo. Mahinder je šokiran i zahvali mu se. Malo kasnije, Mahinder i Bebe kucaju na vrata Harak Singove palate. Varun se pita ko je to i dolazi u hol kuće. On otvara vrata i šokiran je, kada ugleda njih dvoje tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahinder ga gleda ljutito i pita gde je Surbi. Varun im kaže da uđu slobodno, ali Surbi sada spava, ipak je noć. Mahinder viče na njega i kaže mu da ga smesta odvede do Surbi. Ukućani se okupe i gledaju. Čintu dolazi i kaže da će ih on odvesti do ujne Surbi. Oni odlaze. Mahinder i Bebe dolaze ispred sobe, gde je Surbi zarobljena. Svi idu za njima i gledaju napeto. Mahinder kuca na vrata i proba da ih otvori, ali vidi da su zaključana. On se okreće ka njima i pita ko ima ključeve. Varun je neodlučan i ćuti. Mahinder ga pogleda i viče na njega da mu odmah da ključeve. Nevoljno, Varun uzima i daje mu ključeve od te sobe. Mahinder uzima ključeve i otvara vrata, te ulazi unutra zajedno sa Bebe i Čintuom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *