Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani

Indijske Serije

Shakti (313. (maha) ep.) 04.08.2017. – Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani!

By  | 

Na drugoj strani grada, neko od ljudi informiše Maharani da se Tarana probudila. Maharani je na pozornici/sceni i peva pesmu ‘Tujhe Main Chand Kehti Hun’… Prilazi Tarani i kaže joj da nema nijedne crne tačke na sebi. Doda: ,,Ti si transrodna osoba, a lepša si od mene i svih nas ovde. Posebna si, Tarana. Lepo.” Tarana se opire i pokuša da pobegne, ali čuvar staje ispred nje i zaustavlja je. Tarana je šokirana i uplašena. Zabrinuta je, jer nema ideje šta sada da radi i kako da pobegne odatle. Maharani počne da glumi, dolazi tu i pita čuvara da je pusti… itd. Posle se okrene i obrati Tarani: ,,Bićeš ovde, znaj to. Ne možeš da nam pobegneš nikako!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ovde ćeš da plešeš zajedno sa nama i vežbaš, dok te ne odvedemo na aukciju/licitaciju. Ja ću da ti odredim cenu. Ja, Maharani.” Tarana je šokirana i negira: ,,Ne.. Molim vas, pustite me… Neću. Ne!” Maharani joj zapreti: ,,Znaš, čuvari opasno tuku kada žele. Tuku do smrti, ako treba. Savetujem ti da budeš poslušna devojka, hoćeš li?” Ostale devojke, koje borave tu i kidnapovane su takođe, se umešaju u razgovor i govore Tarani: ,,Bolje slušaj šta ti se kaže. I mi smo zarobljene ovde i niko neće da dođe da nas spasi.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *