Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani

Indijske Serije

Shakti (313. (maha) ep.) 04.08.2017. – Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani!

By  | 

Harman izlazi tada iz bara (ponovo se mimoilazi sa Taranom, prim. prev.) i pijan je.. On se šeta ulicom i tu ugleda policiju. On im kaže da je njegova žena nestala i pita ih za pomoć. Oni ga gledaju. Žele da ga uhapse, jer je pijan i predstavlja takav opasnost mnogima. Isti onaj vodič, koga smo upoznali na početku ove epizode, prolazi tu sa turistima i staje kada vidi Harmana sa dva policajca. On mu prilazi i zamoli policajce da ga puste, objašnjava im celu situaciju. Policajci se slože i oni odu. Maharani zove svog šefa (gospodina Avinaša) i kaže da će Tarana sutra biti prodata. Ide na aukciju. Ne prikazuju nam prvobitno lice čoveka, ali znamo da je to on. Avinaš pita Maharani da li je Tarana spremna. Maharani odgovara: ,,Nije, ali biće. Ne brinite. Sve ide kako treba.” Avinaš odgovara: ,,Onda, doći ću sutra tamo i videti kome je prodaju.” Složi se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Maharani pozdravlja neke devojke i gleda u uplakanu i tužnu Taranu. Smeje se zločesto. Harman se zahvali čoveku/vodiču što mu je pomogao i kaže da će sada ići da traži svoju Somiju. Oni se nalaze na obali, blizu mora, i pričaju. Čovek mu poželi sreću. Doda da se ovih dana devojke često prodaju, ali da on mora biti uporan i naći će je sigurno. Harman odgovara pijano: ,,Ja ni ne brinem nimalo… Ja ću da tražim moju Ružu. Srce mi govori da je ona ovde… Ovde je negde i znam ja to… Da, da. Vratiću je nazad, u Indiju.” Surbi je kod kuće i budna je. Misli o Somiji i kaže Nani da je čovek, preko koga je Saja poslala Somiju, negde nestao i da samo Anand Dev Burman (detektiv iz indijske serije ,,Anand Dev”, koja kreće uskoro na Colors televiziji – prim. prev.) može da im pomogne sada. Ova se složi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *