Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani

Indijske Serije

Shakti (313. (maha) ep.) 04.08.2017. – Mahinder i Bebe spase Surbi, Ćakri i Avinaš sarađuju sa Maharani!

By  | 

Sledećeg dana, u Bangkoku, Harman se vraća u Avinašovu kuću i pozvoni na vrata. Tina otvara vrata i iznenadi se kada ga opet vidi tu. Pita ga: ,,Vi?” Harman potvrdi: ,,Da, opet ja. Došao sam da uzmem Somijine/Taranine stvari.” Tina mu otvori vrata i skloni se, te ga pita da uđe unutra slobodno. Avinaš naiđe i kaže da će on izneti Somijine stvari. Tina mu kaže da je okej i da će to uraditi Harman, te ga odvede u sobu gde je boravila Tarana dok je bila u njihovoj palati. Avinaš gleda.. U Indiji, Čintu je zabrinut i razmišlja o svemu, te zaključuje sam: ,,Svi su ovde jako zli. Krivi su za ujna Somijin i ujka Harmanov odlazak iz kuće, držali su ujnu Surbi ovde zarobljenu… Moram što pre da uradim nešto. Imam plan.” Detektiv Dev Burman dolazi u kuću agenta uz pomoć koga je Saja odvela Taranu u Bangkok. On vidi da su vrata zaključana, ali je vešt i mudro uspeva da ih otvori. Nani, Surbi i Saja ulaze u kuću, zajedno sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dev ih pita da se sakriju i budu oprezne sada. On traži stvari po sobi i razmišlja. Komšije vide upaljeno svetlo u zovu agenta, g. Prakaša. Prakaš utrčava u svoju kuću, jer je boravio blizu. Nani i ostale dve (Surbi i Saja/Malika) mu se zahvale srdačno na pomoći. Dev Burman kaže da je to njegova dužnost i promoviše svoj šou. Oni odu odatle. Tina pita Harmana da nađe Somiju i vrati je sa sobom u Indiju, te doda da je ona divna osoba. Tina mu otvara vrata sobe, u kojoj je boravila Somija, i ode odatle. Harman ulazi u sobu i traži po Somijin stvarima. On vidi da joj pasoš nedostaje i misli da pita g. Avinaša o tome. Baš tada, Harman ugleda Somijin pasoš ispod stola i uzima ga. On gleda i razmišlja šta će sada da uradi.
U sledećoj epizodi: Maharani kaže Tarani da će je danas prodati. Tarana je šokirana i uspeva da pobegne, te se na putu sudari sa Harmanom. Ona se razneži i obraduje kada ga vidi. Harman je takođe raznežen i srećan kada je ugleda. U pozadini je muzika…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *