Shakti 341. ep.!Somija reši da proda svoj bubreg, Harman saznaje to i želi da je spreči!

Indijske Serije

Shakti 341. ep.!Somija reši da proda svoj bubreg, Harman saznaje to i želi da je spreči!

By  | 

Harman se šeta sa Somijom tuda. On se zajapuri i uplaši kad ih vidi, pa brzo uđe u automobil sa Somijom i ode odatle. Varun i Prito su sve to gledali iz daljine. Prito je rekla Varunu da ide kući, a ona će sama dalje. Varun se složi i ode. ] – Kraj sećanja. Surbi je zamišljena, razmišlja o Varunovim rečima i daje mu čaj: ,,Popij sada ovaj čaj, a onda se spremi jer idemo pravo na to mesto.” Varun nije srećan kad čuje to, ali se složi.

Somija se sprema da ode, uzima stvari i izlazi iz sobe krišom. Priseća se Pritoinih i Harmanovih reči. Reši: ,,Da. To je to. Mogu toliko da učinim za svog gospodina Harmana. Prodaću svoj bubreg, dati mu tih 20 laka i onda otići od njega. Vratiću se majci Maliki i mom društvu…” Tog trenutka, njen mobilni telefon zazvoni. To je Malika (Saja; pisaću od sada ‘Malika’ – prim. prev.). Somija je javlja: ,,Majko Malika? Vi? Baš sam mislila o Vama sada. Jedva čekam da se vidimo…” Malika se razneži, pa je upita: ,,Tarana, razmisli dobro. Da li ti stvarno želiš da izađeš iz Harmanovog života? On te puno voli i misli na tebe. Znam da ga i ti mnogo voliš. Znam to… Videla sam vašu ljubav bezbroj puta.” Somija zaplače, složi se i doda još: ,,To jeste, majko… Našla sam istinu u ljubavi gospodina Harmana. Našla sam u njemu svog zaštitnika i ljubav, ali mi moj identitet ne dozvoljava da živim sa njim. Koliko god naša ljubav bila iskrena, pored svega… nas dvoje nismo suđeni da budemo zajedno ikada.” Malika je tužna; kao da oseća da nešto nije u redu sa Somijom. Zabrinuta je. One završe razgovor. Somija plače i tuguje… Vidi se da je bespomoćna.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site