Shakti! Sestre 802. epizoda! Somija i Vedant se venčaju? - Page 7 of 9 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 802. epizoda! Somija i Vedant se venčaju?

By  | 

Nakon što oni odu, Somija brzo utrči u kuću i ugleda uplakanog Sohama unutra u kolevci. Malika je tužno pogleda i ostane da stoji napolju beznadežno. Somijina sećanja na Malikine reči, Harmanovo hapšenje, Vedantovu izjavu ljubavi i ucenu, pa zatim na lepe trenutke iz prošlosti s Harmanom joj idu kroz glavu. Suze joj navreše na oči dok se u pozadini čuje tužna pesma o sudbini (Nasiba). Harman se drži za rešetke misleći o svim lepim uspomenama i plače. Oboje razmišljaju o starim trenucima i jako im je teško.

Sledećeg jutra, Vedant ređa cveće u saksiju misleći hoće li Somija prihvatiti njegov uslov ili ne i ispada kao da neće. Na njegovo iznenađenje, Somija stiže tu sa prtljagom i sa Sohamom u rukama. On joj priđe sa osmehom na licu i izjavi:
,,Stigla si! A ja sam igrao ovu glupu igru sa cvećem. Kako cveće može da odluči koja će tvoja odluka da bude. Znao sam da ćeš da dođeš!”
Somija: ,,Došla sam. Oslobodite Harmana!”
Vedant: ,,Smatraj da je on već na slobodi. Samo mi daj nekoliko minuta… (on zove nekoga)”

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site