Shakti! Sestre 946. epizoda! Hir daje ružu Viratu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 946. epizoda! Hir daje ružu Viratu!

By  | 

Shakti! Sestre 946. epizoda! Hir daje ružu Viratu!

Dadu I Virat vide Hir na prozoru. Dadu kaže zar ponovo na prozoru… te pita Virata da joj pomogne. Hir pozdravlja Dadua. Virat je pita da li je luda.Dadu kaže da prvi put vidi da neko dolazi po odgovor na svoja pitanja. Dadu kaže da će izaći. Hir pita Virata zašto je došao trčeći na fakultet. Virat kaže da će je odvesti kući. Ona ga pita da joj odgovori. Virat kaže da će odgovarati na pitanja, ali ne njena.

On joj zahvaljuje što su prijatelji, što je u njegov crno beli život unela dosta boja, kaže da se u svojoj kući oseća kao da se guši, te joj zahvaljuje što joj mu daje mir.On se zahvaljuje Hir Sing što ispunjava njegovo lice osmehom i što čini njegov dosadan život uzbudljivim.Hir se takodje njemu zahvaljuje na prijateljstvu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site