Shakti! Sestre 979. epizoda! Hir posti za Virata, on spreman umreti!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 979. epizoda! Hir posti za Virata, on spreman umreti!

By  | 

Sestre – 6. 7. 2020. – Hir posti za Virata, on spreman umreti!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Soham izjavljuje da ne može više gledati ovakvo stanje mesecima i da će učiniti da Hir i Virat pobegnu zajedno. Harak Sing ga ljutito ošamari i opomene, očito se protivi i samoj pomisli na to. Naredio mu je da ima granice i da donosi svoje odluke kad oni budu bili mrtvi, ali pošto su sad živi mora da ćuti strpljivo. Onamo, Prito ošamari Nutan (jednu osobu iz zajednice evnuha što je večito pomagala Hir i Viratu) i naredi joj da zapamti da neće dopustiti da Hir postane i završi kao Somija, pa makar dala svoj život za to. Nutan odvraća da ni ne želi da Hir završi kao Somija budući da je Somijina i Harmanova ljubavna priča završila neispunjeno, a namera joj je da priča Virata i Hir ima srećan kraj. Prito pogleda besno i vrati se kući gde zatekne Hir sa povređenom rukom, te se zabrine za nju; no, Hir odbija njenu pomoć već odlazi sama k prozoru i govori mesecu. Želja joj je da posti (karwachauth) za svog Virata i da se pomoli kako priliči, treba joj podrška. Šano prilazi njenoj prostoriji i traži joj telefon, a Hir joj ga vraća i priznaje da želi postiti za muža. Šano se iznenadi i kaže da sutra nema posta, ali Hir je uporna. Šano se smeška i misli neka Hir posti da je to približi Viratu, a onda iščekuje skandal. Hir je upita za pravila posta, a ova se osmehuje zlobno i počinje da objašnjava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Milicijska momčad odvodi Virata njegovoj kući. Sant Bakš otvara vrata i besno im odvrati da je trebalo da ga zaustave i smire, a ne dovode kod njega. Oficir podseća da je Virat njegov sin, gde je drugde mogao da ga dovede. Virat opet podseća da više nije njegov sin, jer ga se odrekao i napustio ga. Gurvinder bi htela da Virata pregleda lekar, ali Sant Bakš se izdere na nju da gleda svoja posla i zatvara vrata rekavši da će Virat sam sebe da leči kad se sam i upropastio.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site