Sherdil Shergill - 65. epizoda - Manmit upada u Niralinu zamku!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 65. epizoda – Manmit upada u Niralinu zamku!

By  | 

Prevod: Sebas! 😀

Manmit upita Nirali o puđi koju je maločas spomenula sa Murarijem. Manmit joj govori da nije protiv puđa. Nirali joj otkrije da puđa mora biti obavljena danas a ona (Manmit) ima konferenciju za štampu. Čuvši ovo, Manmit izjavi da će otkazati svoje današnje obaveze i prvo odraditi puđu. Murari se ponudi da obavesti u kancelariji.

Nešto kasnije, Rađ se šokira ugledavši Manmit i Nirali kako zajedničkim snagama rade na pripremama za puđu. Bairav koji se tu našao ga pohvali da je izveo čudo. Uspešno je naučio Manmit važnosti porodičnih vrednosti. Rađ potom upita Briđeša (radnik) šta se dešava a ovaj mu otkrije da se održava puđa. U isto vreme, sveštenik zatraži od Manmit da ubere neko cveće i Rađ iskoristi priliku da joj priđe u bašti i opasno flertuje sa njom. Manmit ga samo tako prekori što je ustao tako kasno, a Rađ se našalo da se ugledao na njegovog sina (Anmola).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Manmit mu odmah napomene njihovu razliku u godinama i kaže mu da mora ići u kancelariju danas, kad već ona ne može jer ima puđu. Rađ je zavitlava da je ovo neka druga Manmit i odlazi na posao. Kasnije, tokom puđe, Manmit hoće da zna značenje mantra koje sveštenik izgovara, ali je Nirali stiša a ubrzo u kuću stižu i mediji. Manmit se silno iznenadi i otkrije Murariju da će obaviti intervju nakon puđe.

U međuvremenu, Rađ u kancelariji investitorima predstavi mnoštvo ideja koje im se ne svide. Mišra krišom nazove Huseina da požuri u kancelariju jer Rađ radi sve suprotno od onoga kako investitorima pristupa Manmit. Husein brže bolje požuri tamo i zamoli investitore koji su se pozdravili sa Rađem za još jednu šansu.

U međuvremenu, puđa se završila i Manmit se pridruži novinarima. Jedna od novinarki joj prebacuje da radi izvesnu puđu koja služi da se prizove muško dete, što je sušta suprotnost od moderne i jake žene za koju važi u društvu, zbog čega su između ostalog i želeli da je intervjuišu.Manmit je isprva šokirana, ali potom veoma mudro odgovara svima da u današnjem vremenu ta puđa može imati i sasvim drugačije značenje. Ova puđa se održava za boljitak porodice i poznata je kao porodična tradicija. Na kraju, još pozove Nirali da joj se pridruži pred novinarima, što ovu (to je sve zapravo njen i Murarin plan) šokira.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *