Sherdil Shergill – 59. epizoda – Manmit je usred svađe gurnula Nirali?!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 59. epizoda – Manmit je usred svađe gurnula Nirali?!

By  | 

Sherdil Shergill – 59. epizoda – Manmit je usred svađe gurnula Nirali?!
Manmit uzima malog Anmola nakon što ga je Vidja dovela usred običaja. Nirali je šapatom upita šta mali traži tu, a utom počinju i gošće, koje vide kako se Manmit igra sa malim, da ispituju ko je mali. Pankuri ih slaže da se Manmit igra sa sinom svoje sluškinje pošto obožava decu.
Punit traži Vidju koja je izašla sa Anmolom i naleti na Gunđaninu svekrvu koja je upita kako može da poveri Anmola jednoj sluškinji koja i nije deo porodice. Punit govori da Vidja nije služavka i da se brine o Anmolu od rođenja. Nazove je Nirali koja joj prebacuje što je uprkos njenoj molbi poslala malog. Punit nije ni znala da je Vidja tamo sa Anmolom, govori joj da će sve srediti.
Gunđan moli Rađa da joj pozajmi određenu svotu novca koja je potrebna Rošanu i njegovima, doživeli su poslovni gubitak zbog Bairava.
Punit nazove Vidju i prekori je što je na svoju ruku odvela Anmola, traži da se smesta vrati kući sa malim. Vidja joj otkriva da je Gunđanina svekrva maltene na silu poslala. Uzima malog i Manmit se vrati ritualu. Međutim, stiže Mišra kom je hitno potreban njen potpis. Kada Manmit ode potpisati, gošće huškaju Nirali da drži snahu pod kontrolom. Nakon što Mišra ode, Manmit ponovo uzima Anmola u naručje i šokira se kada ga ove nazovu Vidjinim sinom. Saopšti im da je Anmol njen sin i Niralin unuk. Gošće se obruše na Nirali, negoduju što ih je slagala. Jedna od njih postaje bezobrazna i Manmit joj zatraži da ode. Nakon što gošće odu, Nirali i Pankuri se svađaju s njom. Nirali slučajno pada, ali Rađ koji je upravo došao pogrešno razume situaciju i misli da ju je Manmit gurnula, te je izgrdi. Nirali slaže da je Manmit isponižavala pred gošćama.
Manmit je šokirana kada preko telefona čuje od Punit na šta se složila, smatra da je Nirali prevršila sve granice kada joj je to tražila. 
Rađ se brine za Nirali koja mu je sa Pankuri ispričala iskrivljenu verziju priče. Nirali ga slaže da je Manmit nazvala nepismenom. Bairav likuje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *