Sherdil Shergill – 76. epizoda - Prijanka je trudna!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 76. epizoda – Prijanka je trudna!

By  | 

Sherdil Shergill – 76. epizoda – Prijanka je trudna!
Murari krišom obaveštava Bairava da je Gunđan upala u zamku i smisli izgovor da ga odvede u prostoriju gde ona krade. Međutim, on i Prijanka se iznenade kada tamo umesto Gunđan ugledaju Rađa koji je došao da uzme novac za sutrašnji poslovni dogovor. Rađ se čudi jer kobajagi zašto bi Gunđan bila tu.
Sa druge strane, Manmit nasamo zahteva odgovor od Gunđan zašto je krala novac. Gunđan joj plačući govori da joj je brak bio u opasnosti. Dolazi Rađ koji ispriča Manmit istinu da je porodica njenog muža već odavno ucenjuje za novac, a da joj on krišom pomaže. Manmit je u šoku, pita Gunđan zna li Rošan (Gunđanin muž) išta o tome.
Bairav ludi što je u radnoj sobi umesto Gunđan bio Rađ.
Manmit traži od Gunđan da je sada posluša šta joj bude rekla. Rađ im ispriča kako je primetio da Gunđan prati Murarija, ukopčao je da žele da je uhvate na delu.
Prijanka se onesvestila. Ubrzo objavi svima da je trudna, što lekar potvrdi, trudna je već dva meseca. Bairav zaduži Manmit za Prijankine trudničke preglede. Rađ odlazi na poslovno putovanje, a Nirali organizuje puđu za Prijankino nerođeno dete. Manmit se ponudi da pripomogne oko puđe, ali ubrzo stiže Prijanka sa kojom mora ići na pregled. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *