Sherdil Shergill – 75. epizoda - Bairav smesti zamku Gunđan!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 75. epizoda – Bairav smesti zamku Gunđan!

By  | 

Sherdil Shergill – 75. epizoda – Bairav smesti zamku Gunđan!
Rađ slaže Manmit da je Gunđan došla njoj u posetu, ali da nje nije bilo. Stiže Prijanka koja se kobajagi izvini Manmit i obeća da joj u budućnosti neće stvarati nikakve probleme. Bairav nasamo priča sa Prijankom koja mu otkrije da planira da napadne Manmit kada se najmanje bude nadala, ali joj Rađ stvara problem. Bairav nazove Rađa i pretvara se da hoće da ide na neko poslovno putovanje. Rađ mu naravno ne dozvoli jer je imao incident sa hranom, ponudi se da on sam ode. Manmit se ponudi da pođe s njim, ali Bairav insistira da Rađ ode sam. Punit podeli svoje brige o Gunđan sa Ađitom. Bairav i Nirali pozovu Ađita i Punit na malu večeru, a Manmit je prijatno iznenađena što ih vidi u kući, zagrli oca. Ađitu je drago što sada Nirali nepprestano hvali njegovu ćerku. Prijanka joj predloži da počnu iznova. Međutim, ova večera je zapravo Bairavov plan. On pred svima govori Murariju da je u ostavi suma novca od četiri lakha, da donese dva lakha. Očajna Gunđan je upala u zamku, prati Murarija do radne sobe i kada on ode, reši da uzme ostatak novca. Ona je šokirana kada neko uđe unutar te prostorije. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *