Sherdil Shergill – 74. epizoda - Bairav od Murarija sazna za Gunđanin problem!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 74. epizoda – Bairav od Murarija sazna za Gunđanin problem!

By  | 

Sherdil Shergill – 74. epizoda – Bairav od Murarija sazna za Gunđanin problem!
Rađ govori Manmit da neće dozvoliti da se ona ponižava zbog njega. Manmit se nasmije. Rađ se izvini Prijanki preko telefona i upozori je da ne učini ništa protiv Manmit i Anmola kako je to prije radila. Prijanka veli da je raduje njegovo izvinjenje. Rađ joj stavi do znanja da je to uradio jer je morao, ne jer smatra da je pogriješio. Prijanka veli da šalje Manmit mnogo ljubavi. Manmit se šali oko toga, srećna je što je Rađ zreliji čovjek.
Bairav priča sa Nirali i govori da je u jednom danu sačuvala 6 lakha, tačno će Manmit i ona zamijeniti Rađa i njega. Nirali ga zagrli srećna. Ali Bairav počne sa svojim provokacijama kako je zaboravila vrijednosti i tradiciju. Nirali shvati njegov plan, razbolio se da je nauči lekciju. Manmit sledećeg jutra govori kako će pomoći oko doručka da bi Nirali i ona otišle u kancelariju. Bairav ih prisluškuje. Nirali odbije da ide na posao, usrećuje je da obavlja kućne poslove, ne može i jedno i drugo. Odlučna je u tome.
Gunđan šalje paket kod tazbine u kom je novac, a Punit laže da je u pitanju odjeća. Punit je pita da kaže istinu jer je primjetila razgovore sa Rađom. Ona opet slaže. Svekrva je nazove i traži novac. Gunđan moli Rađa za pomoć. Murari ih čuje i kaže Bairavu.
Bairav za doručkom pokrene temu o Gunđan i Murari veli da je vidio u kancelariji prethodnog dana. Manmit je šokirana i ispituje Rađa o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *