Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode - Abišek drogira Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode – Abišek drogira Manmit!

By  | 

Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode – Abišek drogira Manmit!
86: Rađ i Manmit provode romantične trenutke zajedno. U međuvremenu, Nirali stupi u kontakt sa Manmit i obaveštava je o Bairavovim tajnim planovima da joj osujeti brak sa Rađom. Hoće li Manmit uspeti da otkrije Bairavove namere?
87: Manmit je zatečena kada Bairav proglasi Prijanku za novog direktora kompanije. Posle toga, Manmit po dolasku kući svu svoju frustraciju istresa pred Rađom. Kako će Rađ reagovati u ovoj situaciji?
88: Abišek (Manmitin bivši) pokuša da ponizi Rađa jer je muž koji sedi kući, ali Manmit staje u odbranu Rađa. Sa druge strane, Bairav uverava Nirali da će se Rađ vratiti kući sa svojom porodicom. Šta li mu je sada na umu?
89: Manmit i Rađ odlaze na ručak. U međuvremenu, Abišek se pojavljuje u istom restoranu i ponovo pokušava da isprovocira Rađa optužujući ga da je odgovoran za Manmitinu trenutnu situaciju. Hoće li Rađ moći da iskontroliše svoj bes?
90: Abišek podmuklo snimi Manmitin glas dok se ona žali na Rađa i pravi zlokoban plan sa Bairavom. On još i drogira Manmit i pokuša da izmanipuliše Rađa da posumnja u njenu vernost. Da li će Abišekov i Bairavov plan uspeti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site