Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode - Abišek drogira Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode – Abišek drogira Manmit!

By  | 


Sherdil Shergill – od 86. do 90. epizode – Abišek drogira Manmit!
86. epizoda
Rađ i Manmit provode romantične trenutke zajedno. U međuvremenu, Nirali stupi u kontakt sa Manmit i obaveštava je o Bairavovim tajnim planovima da joj osujeti brak sa Rađom. Hoće li Manmit uspeti da otkrije Bairavove namere?
87. epizoda
Manmit je zatečena kada Bairav proglasi Prijanku za novog direktora kompanije. Posle toga, Manmit po dolasku kući svu svoju frustraciju istresa pred Rađom. Kako će Rađ reagovati u ovoj situaciji?
88. epizoda
Abišek (Manmitin bivši) pokuša da ponizi Rađa jer je muž koji sedi kući, ali Manmit staje u odbranu Rađa. Sa druge strane, Bairav uverava Nirali da će se Rađ vratiti kući sa svojom porodicom. Šta li mu je sada na umu?
89. epizoda
Manmit i Rađ odlaze na ručak. U međuvremenu, Abišek se pojavljuje u istom restoranu i ponovo pokušava da isprovocira Rađa optužujući ga da je odgovoran za Manmitinu trenutnu situaciju. Hoće li Rađ moći da iskontroliše svoj bes?
90. epizoda
Abišek podmuklo snimi Manmitin glas dok se ona žali na Rađa i pravi zlokoban plan sa Bairavom. On još i drogira Manmit i pokuša da izmanipuliše Rađa da posumnja u njenu vernost. Da li će Abišekov i Bairavov plan uspeti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *