SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!

By  | 

SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!
Manđiri preko telefona razgovara sa Rudrom (pravo ime zatvorenika Značka 103) i pita ga kako to da je Vin još uvek živ. Ovaj joj odvrati da sa njim niko na takav način nije razgovarao. Manđiri mu govori da Vin mora da umre i da nemaju puno vremena. Nema mesta ni jednoj greški. Neka ga što pre dokrajči. Prekine poziv.

Manđiri počne da aplaudira Sidi koja je stigla kući. Ona pokrije Sidi belom tkaninom i kaže joj da bi sad trebalo da se navikne da nosi belu odeću (kao udovice), pošto je za dva dana Vinovo saslušanje. Doda kako Bog nije postupio kako treba, a ona zna istinu o njoj. Ona zna ono što ne zna niko, a opet joj ne može nauditi ni na koji način. Sad kad to zna, savetovala bi joj da bude jako oprezna u vezi nje (Manđiri). Do sad bi trebalo da je shvatila da nema nikakav dokaz protiv nje, uklonila ju je sa svog puta. Zato bi bilo bolje da prihvati poraz. Sidi besno zbaci onu tkaninu sa sebe, te joj odbrusi da Vinuova i njena porodica treba da budu oprezni jer ona predstavlja pretnju za svakoga. Nije ona pogrešila, već Manđiri što ju je dovela u tu kuću kao Vinov štit. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!