Sila 26 i 27 epizoda,Turgut zeli ubiti Silu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 26 i 27 epizoda,Turgut zeli ubiti Silu

By  | 

Sila i BoranTurgut zeli ubiti Silu
26 epizoda
Sila ne zna šta bi rekla na Boranov poziv u Mardin. Iako joj se sviđa ideja sto  bi se Boran mogao suprotstaviti zakonu, plaši je pomisao na probleme koji ih tamo čekaju. Boran sam kreće u Mardin. Sila ipak pokušava nagovoriti Emrea da ode do doktora  kojeg su mu pronašli. S druge strane Borana u Mardinu čekaju nimalo ugodne vesti, ali on je odlučan u svojoj borbi. Džihana razbesni Boranov nenajavljeni povratak u Mardin i zbog toga pokuša na njega nahuškati oca. Međutim Zinar je pod bratovim strogim zapovedima i niko se više u to neće mešati, a posebno ne Džihan… Kad se pleme sastane, za Borana počinje teška borba… Donose odluku o Boranu… Sila se ipak sastaje s pridošlicama iz Mardina. Sastanak ne teče mirno i na koncu progovori oružje. Hoće li se Sila izvući iz te nevolje?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27 epizoda
Sila misli da se izvukla iz škripca,ali šokira se kad pred sobom ugleda Džihana. Njih su dvoje izbegli gužvu, ali put ih je naneo na drugu nesreću. Kad Sadika rane, Turgut kreće za Silom kako bi je ubio. Između Turguta, koji ne zna da je Silu oteo Džihan, i njegovih auta započinje potera. Svaki Silin pokušaj bega od Džihana završava neuspešno. Vest o njenoj otmici u kući odjekne kao eksplozija. Očajni, Dželil i Bedar pokušavaju krenuti na put. Borana pogodi vest o otmici baš na putu u Istanbul. On i Abaj kreću u Mardin kako bi pronašli Silu. Ni Dželil, kao ni njen otac, ne nalaze mir i u tajnosti od Bedar kreće na put. Situacija se zaista komplikuje. Zbog neprijateljstva koje oseća prema Boranu, Džihan tokom  puta muči Silu. On pooštrava pravila igre i ugrožava Silin i detetov život.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *