Sila 67 ep.,Zejnep daje svoj zivot da spasi Silu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 67 ep.,Zejnep daje svoj zivot da spasi Silu

By  | 

Sila slikeZejnep daje svoj zivot da spasi Silu
Sila je na kafi sa Zejnep,Esma dolazi I kaze da ju je upozoravala bezbroj puta.,ali da je ona glupa.Ona vredja Silu.U medjuvremenu,Bajazit zove Borana I obavestava ga da mu je zena u opasnosti.Sila pokusava da smiri Esmu I razgovara sa njom. Boran salje svoje ljude kod Sile I govori im da je ona u opasnosti.Zejnep  kaze Sili da moraju da krenu.One krecu,ali Esma uperuje pistolj u Silu.Zejnep pokusava da je ubedi da to ne radi.Ulaze I Boranovi ljudi.Uperuju pistolj u nju.Zejnep  joj govori da joj se nista nece dogoditi I da ima njenu rec.Esma spusta pistolj.Boran dolazi.Sila je srecna sto ga vidi.Esma podize pistolj I puca u Silu.Zejnep kaze NE I svojim telom zasticuje Silu.Zejnep je pogodjena I pada u Silino narucje.Zejnep umire na Silinim rukama.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Umu I Dilaver dolaze u posetu kod Borana I Sile.Umu govori da ce se rastati od Dilavera I da se Zinar ne protivi tome,iako nije srecan zbog toga.Dilaver takodje prica sa Boranom o tome I govori mu da je njegov otac rekao da se ne rasdtanu u Mardinu nego bilo gde drugde,zbog ogovaranja I da u zato dosli ovde .Dilaver mu kaze da ga je osudjivao,a da sada I on ne postuje obicaje.

Boran je sa Berzanom na ruckus.Berzan kaze da je samo zeleo da mu preda Zelihu I da nije zeleo zbog obicaja da je ubije.On mu kaze da voli Zelihu.Zeliha radja sina.

Borana zove stric.Boran kaze da ce odmah doci,sav potresen.Sila pita o cemu se radi.Boran kaze da su upucali njegovog oca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site