Sila 42 epizoda,Sila je oteta - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 42 epizoda,Sila je oteta

By  | 

Boran sa sinomSila je oteta
Sud donosi odluku da se Boran pusti na slobodu.Kesver govori Fruizu da ce Boran da pati mnogo.Fruize kaze da ce zaboraviti Silu bas kao I Jezdu.Silu odvoze nekud kolima.Kada primeti da je ne voze na sud,ona zeli izaci,ali vozac zakljucava auto.Boran se vraca kuci,pita za Silu.Ukucani mu kazu da ona nije kuci.Boran je trazi.Silu prikazuju kako je dvojica muskarca odvode negde I jedan od njih govori da ce presuda biti izvrsena.Fruiz dolazi k njima I razgovara sa Silom.On je savetuje da ide odavde I da se ne vraca.Sila odbija.Fruz joj daje jos jedan dan za razmisljanje.

Boran se nalazi sa stricom kako bi njega pitao da li zna ista o Sili.Stric je ljut I govori da bi on trebao da zna gde mu je supruga.Kevser I Fruize razgovaraju,Fruize kaze da je Sila tvrdoglaca I da ne zeli napustiti Borana I Bedirhana/svog sina/..On kaze da ako se ne predomisli do sutra morace da izvrsi naredbu veca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Boran lezi pokraj svog  sina.Sila sanja,budi se zadihana.Dva muskarca dolaze zabrinuta za nju/isti oni koji su je I kindapovali/.Sila kaze da je sina ostavila na sigurnom,kod Borana I da je mogu ubiti.Ona pada na kolena I kaze da vise nema snage.Ona im govori da je majka I da ima sina I moli ih da je puste da ga jos jednom vidi.

Kevser priznaje Boranu da je Sila ziva I da su je samo nekud odveli.Ona kaze da jedino Fruize zna gde je ona.Fruiza pritiskaju da pronadje Silu I izvrsi presudu.Jedan od dvoje momaka odlucuje da ubije Silu na svoju ruku I sacuva cast plemena.Fruize objasnjava Boranu zasto je to uradio I kaze Boranu da ne brine jer je Sila sa Harunom.Boran je odlucan da vrati majku svog deteta kuci,bez obzira sta pleme misli o tome.Sila bezi.Boran dize na noge celo pleme I odlazi da je trazi.

Covek/Omer/ pristize Silu na livadi.Uperuje pistolj ka njenoj glavi.On zeli da izvrsi naredbu Ahmet-age.Boran stize sa ostatakom plemena kod Ahmeta age i pistoljem ga prisiljuje da krene u potrazi sa Silom.Boran stize u poslednji trenutak.Omer je uperio pistolj ka Sili.Boran ka Ahmetu agi kaze da ukoliko Omar ne spusti pistolj ubice njegovog sefa Ahmeta.Omar teskog srca baca pistolj.Sila je spasena…..

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *