Sila 24 i 25 epizoda - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 24 i 25 epizoda

By  | 

Sila 24 epizodaSila 24 i 25 epizoda
24 epizoda
Sila je rastrzana između Borana i Emrea. S jedne je strane muči griža savest, a s druge obećanje da niko više neće ugroziti njen brak… Sila donosi jednu od najtežih odluka u svom životu… Bedar i Narin su uznemirene zbog atmosfere u kući. Azad se ne može pomiriti sa svojim rezultatima i čitav dan besciljno luta. Narin to rastuži i ona ozbiljno razgovara s njim. Azad ne može odlučiti između svog ponosa i svoje žene. Dželil ne zna šta da učini i luta ulicama. U kafani u kojoj uđe kako bi mu prošlo vreme steče nove prijatelje, ne znajući šta će mu se dogoditi. Halima premeste u zatvor i prvi mu je posetitelj Kenan, ali on od njega ne doznaje ono što je hteo. I Boran odlazi u zatvor kako bi razgovarao s Halimom, ali šokira se kad čuje što se Halimu dogodilo. Boran za to krivi Džihana, ali njegov se stric ne slaže. U to, Zinar je razgovarao i s bratom. U plemenu se oseća velika napetost. Borana strogo upozorava na tvrtku koja, krijući svoj identitet, pokušava uspostaviti vlast nad njihovom zemljom. Boran požuruje Gizem kako bi saznala ime te tvrtke, a sam obavlja pripreme koje će razveseliti Silu. Ali zauzvrat će ga dočekati najveće iznenađenje života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


25 epizoda
Boran je šokiran kad sazna da tvrtka koja pokušava preuzeti njihovu zemlju pripada Sili. Sila pak, ne znajući za sve to, stiže ispunjena ljubavlju i čežnjom. Boran najprije ne zna šta bi učinio, ali posle traži od Sile objašnjenje. Sila se rastuži kad sazna da Boran zna za njena ulaganja i pokušava mu objasniti svoje motive. Boran i Sila se žestoko posvađaju. Džihan uviđa da Gizem nešto istražuje i da to krije od njega. Ponovo kuje plan kako bi saznao o čemu je reč i iskoristio to u svoju korist. Stanje se i u Mardinu dodatno komplikuje. Veliki zemljoposednici oštro kritikuju Firuza. Svi su saznali da se Sila okrenula protiv plemena Gendžo, ali situacija postaje ozbiljna kad pomisle da je i Boran umešan u to. Sila kaže Boranu da će odustati od planiranih projekata i njihov se odnos izgladi sve dok Sila ne razgovara s gošćom iz Mardina. Sila potom povlači reč datu Boranu i s još većim besom prione na ostvarivanje projekata u Mardinu. Emre odbija svačiju pomoć. Nikome više nije lako da dopre do njega. S jedne strane Sila pokušava popraviti odnos s Boranom, a s druge potaknuti u Emreu želju za životom. Džihan nagovara Esmu na sastanak, a Burhan posumnja i prati je. Esmu i Burhana na koncu čeka veliki šok. Esma ne zna kako bi se izvukla iz situacije u koju je upala. Dok se čitava porodica bavi Silinim odnosom s Boranom, Dželil i dalje tone u kockanju. Boran donosi čvrstu odluku i traži od Sile da i ona odabere. Situacija postaje bezizlazna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *