Sila od 58 do 60 ep.,Zinar predlaze Borana za novog agu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila od 58 do 60 ep.,Zinar predlaze Borana za novog agu

By  | 

DilaverZinar predlaze Borana za novog agu
58 epizoda
Boran je shvatio da je situacija puno ozbiljnija nego što je pretpostavljao. Ovaj put problem ne predstavlja samo obicaj nego i Berzanovi licni problemi. Berzan nece prezati od toga da za metu uzme sve koji mu se suprotstavljaju, cak i celo pleme Gendzo.

Sila ne zna sta se dogadja te prozivljava teske dane zbog sumnje koja je nagriza.
Sila se nalazi sa Zejnep,zahvaljuje joj se za sve sto je ucinila za Borana I Dilas I moli je da sada ode iz njihovih zivota.
Sila je ljuta sto Boran dolazi kasno uci.Ona mu prizna da Zejnep zeli njega.Sila se ljuti sto Boran izlazi iz kuce kasno I dolazi tek ujutru,a njoj ne govori nista o trome.On joj priznaje das u ubili Samima I da mu je on obecao da ce zastititi njegovu zenu I jos uvek nerodjeno dete.
Narin obavestava Borana da je Sila otisla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


59 epizoda
Sila odlazi od kuce kako bi donela odluku vezanu uz buducnost svog odnosa s Boranom. Zeli neko vreme biti sama. To u potpunosti izludi Borana. Pretpostavlja da Berzan neCe propustiti priliku da ostvari svoj cilj i nije jedini koji to pretpostavlja. I Boran i Berzan krecu u potragu za Silom koja je sama i nezasticena.
Boran nalazi Silu I objasnjava joj celu situaciju,da je Zejnep kod sebe zastitili devojku.Sila pita gde je Zejnep sada posto oni znaju gde stanuje.Boran kaze da je u Izmiru kod svoje porodice.Boran joj kaze da je I Sivan upucan I da je u zivotnoj opasnosti.
Zinar aga saziva cello pleme I predlaze da Borana ponovo postave za glavnog agu.

60 epizoda
Boran se ponosi zbog striceve ponude da preuzme upravljanje plemenom. Boranu je to dovoljan pokazatelj da je napokon uspeo u svojoj dugotrajnoj borbi. Situacija je napeta. I dok se svi se pitaju hoće li Boran iznova prihvatiti status age,Boran odbija. Samo Sila zna da ce i Dilaver uskoro doneti jednu vrlo vaznu odluku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *