Sila 54 ep.,Zejnep je sa Boranom u Mardin - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 54 ep.,Zejnep je sa Boranom u Mardin

By  | 

559757_298001240325796_105233732_nZejnep je sa Boranom u Mardin
Sila I ostali traze Dilan.Ona je prikazana u diskoteci.Dolazi policija I trazi licne karte.Policija trazi licnu kartu od Dilan I shvata da je maloletna.Jedan decko iz drustva baca kesicu droge na podu I inspektor to pronalazi.Pretresuju Dilan I dva decaka,a zatim ih odvode u policijsku stanicu.

Sila I Boran odlaze u policijsku stanicu po Dilan.Dilan je uplasena.
Oguz se svadja sa Zejnep.Kaze da treba vise da odvoji vremena za njega I pita ga kako je imala vremena za tu zabavu,pa cak I da kupuje poklon sa Madrincem.

Boran zove Zejnep u vezi sa Dilan,kaze d aim je potrebna strucna pomoc I da zeli razgovarati sa njom.
Dzelile nema novac za lekove za Bedar,jer se oni placaju unapred.On odlucuje da proda kucu u Mardinu.
Sila zove Zejnep.Zejnep je pita da li zove zbog Dilan I kaze da je vec razgovarala sa Boranom o tome.Boran seta sa Silom.Prolazi ulicna prodavacica cveca I Boran Sili poklanja ruzu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilan ostaje nekoliko dana kod Sile.Omer dolazi kod Zejnep I donosi cvece.Zejnep uzima cvece,ali njega ne prima u stan,kaze da mora razmisliti o svemu.Zejnep tel.obavestava Omara da odlazi u Antaliju na kongres I da ce ga nazvati kad se vrati.
Bedar pegla Dzelilove stvari za put u Madrin da bi isao da proda kucu.Dilan dolazi kuci,ali se ponovo zatvara u svoju sobu.Boran se vraca u Mardin.Sila zove ambulantu I trazi gospodjicu Zejnep.Ona dobija obavestenje da je ona na odmoru u Mardin.Sila je zbunjena.Zejnep odlazi kod Borana.Boran je u cudu.Zejnep I ona razgovaraju.Boran je pita otkud ona tu.Zejnep kaze da je ona rodom oddatle I da je dosla do maticnog ureda,I da cesto posecuje ovo mesto.Zejnep mu kaze da se ona vraca uvece,Boran kaze da je I on dosao zbog nekog posla I da se zajedno mogu vratiti.

Sila zove Borana.On joj kaze da je u skoli.Kaze joj da pogodi ko je sa njim.On joj kaze da je Zejnep sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *