Vir se pita ko je devojka iz Rohanovih snova!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 227. epizoda – Vir se pita ko je devojka iz Rohanovih snova!

By  | 

Vir se pita ko je devojka iz Rohanovih snova!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Mišti je sva šokirana nakon Virovih reči, u tom šoku i pristane, njih dvoje ubrzo odu.

Rohan je izbezumljen i van sebe nakon onoga što se upravo desilo, krene da ode, ali ga Pari zaustavi i pita gde će. Rohan se izgovara da ide da vidi prijatelje i ode.

Mišti je na terasi, razmišlja. Vir dođe, ona ga gurne kad on krene da je zagrli sa leđa. On pita da li je i dalje ljuta, a ona negira i primorana je da se lažno osmehne i uverava ga da je sve u redu. Vir je primetio promenu u njoj.

Pari, Mišti i Radika ignorišu Anša kada on dođe da jede. Mišti mu servira cigarete i upaljač, izjavi da oni mogu da mu govore šta je ispravno, ali sada je odrastao i neka donosi odluke za sebe. Rohan ima nekog posla, Anš ga zaustavlja i zamoli da urazumi ostale, čak se i izvinio. Rohan se nasmeje, kaže da oni znaju šta je najbolje za njega i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mišti nastavi sa predstavom da bi ga naučila pameti. On se opet izvini, kao i ona. Anš se pred njima pretvara da baca pivo i cigarete u kantu za smeće, krišom stavi nešto cigareta u džep.

Vir i Rohan piju pivo i pričaju. Vir indicira na to da se Rohan zaljubio i želi da sazna detalje o toj curi. Rohan ga uverava da ta priča nema mogućnosti, nije mu dozvoljeno čak ni da voli tu curu.

Sledećeg jutra, Mišti, Pari i njihovi su u žurbi jer je na vratima pozvonio Vir sa porodicom. Rohan im otvori vrata i smesti ih unutra dok se ovi spremaju.

Vir krene da vidi Mišti, ali se ona tu pojavi, sa velom. Vir je prisniji sa njom, što Rohan primeti. Virova majka sve obavesti da su pozivnice za Virovo i Mištino venčanje skoro gotove.

U sledećoj: Mišti čisti u kuhinji, Rohan je pridrži kada se ona oklizne i umalo padne.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *