Silsila Badalte Rishton Ka - 286. epizoda - Mišti pravi nesporazume između sebe i Rohana!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 286. epizoda – Mišti pravi nesporazume između sebe i Rohana!

By  | 


Ona kaže Rohanu da shvata kako je to kad su nekome roditelji povređeni, ali Rohan ne može to da shvati budući da je siroče ceo život. Samo je želela da mu objasni da je njena odluka bila jedna dobro smišljena odluka i da ne žali zbog nje. Nakon što Mišti ode, Rohan primi poziv od Pari. Pari ga pita gde je i govori da ga čeka. Rohan joj se izvinjava što kasni i obećava da stiže za 15 minuta.
Mišti stiže kući. Žao joj je zbog Rohana, onda čita svoju putovnicu. Telefon joj zazvoni, to je Vir. On govori Mišti da je Rohan bio puno povređen, nije ga video takvog ranije. Bio je u takvom stanju lično i razume kako se Rohan oseća. Mišti se naljuti čuvši ove reči. Vir se izvinjava govoreći da mu namera nije bila pogrešna. Mišti odgovara da i sama prolazi kroz Rohanove nevolje. Uplašena je misleći da ne zna kako će Rohan da se približi Pari. Vir pita šta će da bude s Rohan ukoliko bude s Pari, ne bi dobio svoju istinsku ljubav u životu. Podseća je da se puno kocka, ali je pita kako je sigurna da pobeđuje. Mišti je spremna na sve samo da neguje svoje veze.
U kafiću, Rohan zatiče Pari kako se duri pa joj se brzo pridruži za stolom. Pari se obraduje kad ga ugleda i krene da priča, ali Rohan je izgubljen misleći o Mištinim rečima. Pari se žali što on ne sluša njene reči, već je zakasnio za jedan i po čas. Hrana je stigla. Pari blago lupne Rohana po ruci i pita ga gde je izgubljen ovoliko dugo. Rohan slaže da je uhvaćen u gomili posla. Ona ga posluži hranom. Rohan odgovara da nije puno gladan i da bi jeo manje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site