Silsila Badalte Rishton Ka - 286. epizoda - Mišti pravi nesporazume između sebe i Rohana!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 286. epizoda – Mišti pravi nesporazume između sebe i Rohana!

By  | 


Pari kaže da ovo znači da mu se nešto vrti po glavi, ima prava da zna šta ga muči kao njegova drugarica. Rohan odbija. Pari govori da je mislila da su jako dobri drugari, ali trenutno se čini kao da se jedva poznaju uopšte. Rohan uspeva da se sakupi i ponudi joj da pita šta želi, potom joj govori da jedva poznaje sebe ovih dana. Pari traži od njega da priča s njom, možda bi ga ovaj razgovor olakšao. Rohan joj ispriča kako su Vir i njegovi roditelji bili umešani u Mištinu otmicu, ali ona je povukla tužbu protiv njih. Pari nije spremna da veruje. Rohan doda da je zapanjen time kako Mišti može ovako lako da oprosti Viru. Pari prizna da nije znala ovo. Rohan podeli s njom da se ovo danas desilo, zatim je podseti na pismo koje je stiglo kod kuće. Bilo je za Mišti, ali je njegov broj dat u stanici kao rešenje, te je on otvorio pismo. Pari se seti Mištinog obećanja da ništa ne krije od nje, zašto je onda ovo učinila.
Rohan zove Mišti da dođe brzo na terasu, nije mu dobro. Mišti se brine i ponovo ga zove, ali joj se on ne javlja.
Na terasi, sve je uređeno. Mišti hoda okolo i doziva ga. Rohan je zagrli s leđa dodirujući joj ruke i ljubeći je po vratu, pa šapuće da je ona razlog njegovog nemira kad nije tu. Mišti mu kaže da prekine detinjasto ponašanje. Zabrinuta je ukoliko neko dođe, ali on nije. Mišti skrene pogled, ali je Rohan privuče na sebe i donese do madraca na podu. Bela zavesa padne preko njih.
U sledećoj epizodi: Rohan ugleda Mišti kako drži prsten, s Virom. Kasnije, Rohan sreće Mišti ispred i pita je zašto radi sve ovo. Mišti odgovara da je prvobitno mislila da je zadovoljna s njim, ali shvatila je da više nije. Njihova (Miština i Rohanova) veza je završena.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site