Simar - 06. 03. 2016. - Simar i Roli se ponovo udružuju kako bi zaštitile svoje voljene! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 06. 03. 2016. – Simar i Roli se ponovo udružuju kako bi zaštitile svoje voljene!

By  | 

capture-20160306-185546

Sughanda je ironicna: “Vas dve mislite da ste toliko pametne? Ovoga puta ste protiv Malti, i nista ne mozete uciniti.” Vrata je zakljucana, dve sestre se pitaju ko bi to mogao uraditi. Njih dve su zbunjene, kada Roli padne na pamet da mogu izaci kroz prozor. One uzimaju dupatte sa haljina, zavezu paralelno sa necim, i bacaju kroz prozor. Njihova ideja je da se one uz pomoc toga mogu spustiti kroz prozor. Prva krene Roli, ona se popne na prozor i polako spusti na uze koje su napravile od haljine, i spusti se na zemlju. Sledeca krene Simar, Sughanda prokomentarise da su umislile da je tako lako igrati igre sa Malti. Ona pocne da baja, i cvor od haljina se odveze, te Simar pada sa visine na zemlju. Ona je uganula nogu. Roli: “Didi, ti i sama kazes da nije poraz pasti, vec je poraz ne ustati nakon pada.” Simar pokusa da ustane. Roli je podrzava, ali Sughanda uvereno govori da nih dve nikada nece stici tamo. Staramajka i dalje kopa, Madhvi je upozori da pozuri. Simar i Roli su krenule ka Devikinoj kuci, obe zacuju plac deteta i zacude se. Roli je zbunjena, pita ko je to dete. Simar joj objasni da je to iluzija, ako se okrenu nazad, opet ce biti vracene negde u kucu. Simar i Roli nastave hodati, ali ovoga puta Roli pada. Simar je drzi, njih dve se nadju u kuhinji svoje kuce. Roli: “Mi smo ovde?” Simar: “Ne shvatam kako se ovo dogadja. Sada postajem umorna od ove igre.” Roli je ohrabruje, ne mogu odustati ni jedna ni druga.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site