Simar - 07.01.2014. - Simar i Roli imaju novi zadatak!

Indijske Serije

Simar – 07.01.2014. – Simar i Roli imaju novi zadatak!

By  | 

Simar - 07.01.2014. - Simar i Roli imaju novi zadatak!

Simar – 07.01.2014. – Simar i Roli imaju novi zadatak!

Staramajka kaže Meghni da ništa neće nikada dobiti sa ovom laži. Meghna kaže da sve što treba da pobedi jeste je moć a ona je moćna sad, neka se ne raspravlja, ovo je problem/nevolja Roli i Simar. Sid joj kaže da se ne usudi da im išta uradi (Roli i Simar).

Roli je u svojoj sobi. Simar donosi milkšejk za nju. Roli izgleda vrlo uznemireno. Simar joj kaže da oseća da će je Staramajka pozvati i pitati gde je grejač iz njene sobe. Nastavlja da Sudžata neće reći ništa ali neće zaspati dok svi ne dobiju svoje mleko, a Pari može samo da spava na dušeku, kako će da spava. Roli kaže da Sid ne može spavati bez nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi spavaju. Staramajka kaže: “Osećam kao da se gušim. Patila sam u različitim delovima života. I dalje imam hrabrost. Nećemo odustati.” Svi pomažu Staramajki da sedne. Sid je moli da brine o sebi. Roli kaže da oseća kao da je Sid zove. Simar pokušava da je uteši. Grle se i Roli se seća kako joj je Sid rekao da je voli. Simar odlazi u sobu i gleda u sliku sa venčanja i seća se svih dobrih trenutaka sa Premom, kako ju je štitio.

Simar kaže Roli da trebaju da dođu do Meghnine kuće uskoro. Sid baca čašu na staklo. Simar i Roli see zaustavljaju na trenutak. Svi ih dozivaju. Roli i Simar brinu šta se dešava. Simar kaže da misli da taj glas dolazi sa kapije, pretpostavlja da je neko tamo. One otvaraju vrata i pronalaze damu tamo. Simar: “Tetka Verma, ti?” Ona kaže da je donela slatkiše za njih i posebne za Staramajku. Roli kaže da su bile napolju juče. Verma pita gde su svi, vidi samo njih dve. Staramajka se pita kako će sakriti istinu od nje. Simar kaže da je venčanje njihovoog bliskog rođaka, svi su otišli tamo, a i one moraju negde da idu. Roli se zahvale za slatkiše. One se sete kako je zadnji put tetka Verma donela te iste slatkiše i kako su svi podelili. Sid pokušava opet da napravi neki zvuk. Roli misli da je opet tetka Verma, otvori vrata, tamo je Meghna.

Megha: “Rekla sam vam da se ne pravite pametne! Šta mislite, da ću držati vašu porodicu u svojoj kući? Rekla sam da ću vas obe držati na oku! Ovo je poslednje upozorenje, sledeći put ćete snositi posledice! Vidite ovaj spisak? Morate napraviti sva ova jela za 100 ljudi! Obe ćete kuvati i služiti! Vremensko ograničenje je ranije bilo duže, ali sada za to imate samo 2 sata!”

Gledaćete: Meghna kaže Roli i Simar da je zaboravila da im kaže da njihova porodica neće dobiti ništa da jedu ako ne uspeju, a njihovo vreme počinje sad.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *