SIMAR JE MRTVA?!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 11.06.2014. – SIMAR JE MRTVA?!

By  | 
Prem je u neverici

Prem je u neverici

SIMAR JE MRTVA?!

SIMAR JE MRTVA?!

Premu je jako teško

Premu je jako teško

Svi su u potpunom šoku, pogotovo kad još na zemlji ugledaju prekriveno telo.
Inspektor kaže Premu: “Vaša žena je mrtva.”
Porodica skamenjena krene ka telu. Roli se seća kako joj je Simar poslednji put rekla da joj niko ništa ne može dok je ona (Simar) tu, jer da bi došli do nje, prvo moraju da udare na nju (Simar). Prem se priseća trenutaka sa Simar. On, Sid i Roli se spuste do tela. Prem krene da podigne čaršav, kad mu doktor kaže da telo nije u najboljem stanju, nije moguće identifikovati je. Prem uplakan kaže kako mora da joj vidi lice, siguran je da to nije njegova Simar, ona ga ne bi ostavila samog. Mano takođe kaže da to nije Simar. Inspektor im kaže da su našli neke lične stvari koje bi im mogle pomoći u identifikaciji. Daje im kesu sa narukvicama i mangalsutrom. Roli je zgrabi, seti se kako je Simar imala takve narukvice. I ostali članovi porodice s nevericom gledaju Simarine stvari. Prem vikne Simarino ime i padne na kolena pored tela. Teško mu je, jeca. Ostali takođe plaču. Rađinder kaže inspekrtoru da te stvari definitivno pripadaju njihovoj snaji, Simar. Inspektor kaže da mu je žao. Policija hoće da odnese telo u mrtvačnicu. Prem viče na njih, pita ih gde nose njegovu ženu, neka je ostave. Sid ga moli da se sabere, zadržavaju ga.

Roli sedi na podu, pored kreveta, pilji u jednu tačku. Seća se kako ju je Simar nekada bodrila, kako se smešila, grlila je… Sid sedne do nje, doneo joj je beli sari. Hoće da je dodirne, ali se zaustavi. S teškom mukom joj kaže da je svi čekaju u holu kako bi uradili poslednje rituale. Roli ne reaguje. Suze joj se slivaju niz lice.
Sid je dodirne po ramenu: “Roli…? Slušaš li me? Roli…? Ovo ti je poslednja prilika da vidiš sestru i da se oprostiš od nje… Nemoj propustiti ovu šansu… Prihvati stvarnost i siđi dole… Inače ćeš žaliti do kraja života… Slušaš li me, Roli…? (Okrene joj glavu k sebi.) Ako tvoja sestra sazna da njena draga sestra nije prisustvovala njenim poslednjim ritualima, onda njena duša neće počivati na miru… (Roli počne da jeca.) Sestra će ti se osećati loše, zar ne…?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno