Simar – 13.06.2014. – Prolaze dve godine....

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 13.06.2014. – Prolaze dve godine….

By  | 
Roli pokazuje Anjali Simarinu sliku

Roli pokazuje Anjali Simarinu sliku

Anjali gleda Simarinu sliku

Anjali gleda Simarinu sliku

Anjali je porasla

Anjali je porasla

Tetka i sestričina

Tetka i sestričina

Prevod: Jeca

Roli je sa Anjali, pita je da li želi keks.
Ona joj pokaže sliku Simar: “Tvoja mama te mnogo voli. Ona te gleda sa mnogo ljubavi.”
Staramajka i Sudžata dođu.
Staramajka: “Anjali živi tako srećno sa tobom. Ti moraš da se brineš o celoj ovoj porodici. Sve odgovornosti su tvoje sad.”
Sudžata: “Sad, posle Simar, ako iko može da održi ovu porodicu ujedinjenu, onda si to ti. Staramajka i ja imamo svo poverenje u tebe. Istina je da nam svima trebaš.”
Staramajka kaže da je Sudžata u pravu, veruju joj. Ona izvadi ključeve kuće i kaže joj da će ona voditi to od sad, Simarina porodica je njena sad. Ona stavi ključeve u Rolinu ruku. Roli je u suzama.

Slikaju Simar sa malom bebom (devojčicom). Simar je u kancelariji za pasoše. Radnica je pita kako se zove. Ona odgovara Sunaina. Ona joj daje pasoš. Potom sledi skok od 2 godine.

Staramajka se moli ujutru. Roli pozove nekoga i kaže nakon 2 godine imaju srećan trenutak u kući, sve treba da bude savršeno. Ona ode u sobu i traži Anjali. Anjali se krije. Roli kaže da će onda ona sama da popije čokoladni milkšejk. Anjali slatko vikne “tetka”, pritrči joj i zagrli je.

Simar je na sofi. Mala devojčica joj priđe i nazove je mamom. Simar je zagrli.

U toku je zabava u Bharadwaj kući. Staramajka i Sudžata dočekuje sve goste. Đanvi i Anurag stižu sa detetom. Uma kaže da su trebali ranije da dođu. Đanvi kaže da kasne zbog njenog nećaka (Đanvinog deteta). Anurag kaže da je on tako detinjast. Uma kaže ko će biti detinjast ako ne deca. Staramajka pita gde su Shanti i Bua. On kaže da Bua još uvek nije dobro pa je Shanti morala da ostane sa njom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno